Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهر سوق در معضر خطر سنگ های بزرگی قرار دارد که هر ساله از کوه های اطراف آن به سمت این شهر سقوط می کنند، و روز گذشته همچون سال قبل شاهد ریزش و سقوط سنگ بزرگی به این شهر بودیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  صبح زاگرس؛ کوه ها  برای همیشه پایدار نیستند و  تمام کوه ها و بلندی ها،صرف نظر از عظمتشان سرانجام توسط نیروهایی که در خارج از زمین عمل می کنند از پا در می آیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از این نیروها و فعل و انفعالات دینامیکی است که موجب هوازدگی آن ها می شود و برخی دیگر نیز به دلایلی خارجی از جمله صاعقه و موارد مشابه صورت می گیرد.

شهر سوق یکی از شهرهای استان کهگیلویه و بویر احمد است که یک طرف آن را کوه های بزرگی احاطه کرده است که به نوعی به زیبایی این شهر افزود.

اما پس از گلایه یکی از شهروندان این شهر مبنی بر مسدود شدن جاده پارک جنگلی این شهر به محل جاده رفته و صحنه های عجیبی در این جاده مشاهده شد.

سنگ های عظیمی که بر اثر صاعقه از کوهستان جداشده و از ارتفاعات به پایین جاده افتاده و بخش قابل توجهی از این جاده را مسدود کردند. ارتفاع برخی از این تخته سنگ ها به دومتر و طول برخی نیز نزدیک به چهار متر است.

اما نکته اصلی و مهم اینجاست که خطر زیادی در مورد این سنگ های بزرگ و عظیم در این قسمت از شهر سوق وجود دارد. در سال گذشته نیز یک سنگ بسیار بزرگ پس از جداشدن از کوه به پایین آن پرتاب شد و در میانه راه متوقف شد و اگر متوقف نمی شد احتمال تخریب چند خانه مسکونی در دامنه کوه و خطر جانی برای ساکنان حتمی بود.

در حادثه اخیر نیز یکی از سنگ ها پس از عبور از تیر های چراغ برق به پایین کوه افتاده و موجب تخریب دیوار حیاط یکی از خانه های اهالی شهر شده که باعث هراس مردم از این شرایط شده است. خوشبختانه خسارت جاده در این حادثه بوجود نیامده است.

حال با توجه به احتمال بالای خطر در این قسمت شهر سوق و ترک های بزرگی که در کوه وجود دارد لزوم ورود مسئولین بخش و حتی شهرستانی به این موضوع بیش از پیش احساس می شود چرا که اگر این سنگ های عظیم به دامنه کوه برسند جان اهالی شهر را حتما به خطر می اندازند.

 

در ادامه تصاویر تکمیلی آمده است؛

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهر سوق سنگ ها کوه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۹۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق(ع) تشکیلات فرهنگی عظیم را با شاگردپروری ایجاد کرد

حجت الاسلام سعید احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت ششمین اختر تابناک امامت و ولایت امام جعفر صادق (ع) با بیان اینکه، امام جعفر صادق احیاءگر اسلام ناب محمدی است، به نقش این امام همام در تبیین و تبلیغ مسأله‌ی امامت و تبلیغ و بیان احکام دین به شیوه‌ی فقه شیعی و نیز تفسیر قرآن به روال بینش شیعی و ایجاد تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک سیاسی اشاره کرد.

وی با بیان اینکه امام صادق (ع) انقلاب فرهنگی ایجاد شده از سوی امام باقر (ع) را با شاگرد پروری به یک تشکیلات عظیم مبدل ساخت، افزود: موضوع تشکیلات پنهان در صحنه زندگی سیاسی امام صادق (ع) و نیز دیگر ائمه علیهم‌السلام، از جمله مهم‌ترین و شورانگیزترین و در عین حال مجهول‌ترین و ابهام‌آمیزترین فصول زندگی ایشان است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به مبارزه این امام عزیز با جریانات انحرافی و الحادی اظهار داشت: امام صادق (ع) انقلاب فرهنگی ایجاد شده از سوی امام باقر (ع) را توسعه داد و از کرسی‌های علمی برای ترویج معارف اهل بیت (ع) بهره برداری کرد.

احمدی با اشاره به نقش مناظرات علمی امام صادق (ع) در کاهش جریان‌های التقاطی در دوران بنی امیه و بنی عباس، اظهار کرد: در دوران امام صادق (ع) نزاع بین بنی امیه و بنی عباس فرصت مناسبی برای گسترش اسلام ناب به وجود آورد. و همین امر باعث رشد حداکثری معارف اهل بیت علیهم السلام شد.

وی، تربیت عالمان و دانشمندان دین در رشته‌های مختلف را از دیگر دستاوردهای انقلاب فرهنگی امام صادق (ع) خواند و گفت: تاریخ نشان می‌دهد که در مکتب امام صادق (ع) فقط چهار هزار دانشمند پرورش یافت.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان افزود: امام جعفر صادق (ع) یک نهضت علمی شیعی را، در جهان اسلام پایه ریزی کرد و به گفته مورخان این امام همام بیش از ۴ هزار شاگرد در رشته های علوم مختلف را در زمان خویش تربیت کرد که می‌توان از جمله جابر حیان؛ پدر علم کیمیا را نام برد که در نوع خود بی نظیر یا کم نظیر است..

احمدی دین اسلام را دین تفکر و تعقل خواند و افزود: دین اسلام فراگرفتن علم را برتر از عبادت می‌داند و بنا بر گواهی تاریخ، عالمان و دانشمندان اسلامی در علوم کیمیا، ریاضی و فزیک و علوم جدید سرآمد زمان خود بودند و سرآغاز فراگیری علم و دانش در دوران امام جعفر صادق (ع) پایه ریزی شد.

این استاد حوزه و دانشگاه به مخالفت‌ها و تهدیدهای زمان امام صادق (ع) از سوی حکمرانان ظالم بنی امیه و بنی عباس اشاره کرد و عنوان داشت: بنی امیه و بنی عباس همیشه سعی می‌کردند با اعمال تهدید و فشار بر امام و شاگردان ایشان، مانع نهضت علمی ایشان شوند؛ ولی نتوانستند مانع ترویج علم و دانش ناب محمدی گردند.

وی گفت: امام صادق (ع) بنیان گذار حوزه‌های علمیه در مدینه و کوفه و بغداد بودند لذا امروز همه علما و فضلا و طلاب را شاگردان امام صادق (ع) قلمداد می‌کنند.

کد خبر 6096070

دیگر خبرها

  • اجتماع عظیم صادقیون در مشهد 
  • احتمال جاری شدن سیلاب در خراسان شمالی
  • امام صادق(ع) تشکیلات عظیم فرهنگی را با شاگردپروری ایجاد کرد
  • امام صادق(ع) تشکیلات فرهنگی عظیم را با شاگردپروری ایجاد کرد
  • تصاویری وحشتناک از سیل عظیم آذربایجان شرقی (فیلم)
  • تصاویر وحشتناک از سیل عظیم آذربایجان شرقی
  • یک شهر به دنبال بقای داماش گیلان
  • سقوط اتوبوس به دره در شمال پاکستان ۲۰ کشته برجای گذاشت
  • هشدار جدی به مسافران؛ احتمال ریزش کوه و سقوط سنگ در ۲ مسیر
  • اجتماع عظیم مردم متدین مشهد مقدس در حمایت از طرح «نور»